Om Saras Konst & Betong

Välkommen till Saras Konst & Betong!
Jag heter Sara och jag har alltid älskat havet och naturen. Jag stannar ofta upp och betraktar landskapet och samlar kraft i livet. Att ta sig ner till havet, titta ut över horisonten och vara tacksam över livet.
Gotland är plats på jorden som alltid haft en stor del i mitt hjärta. Här har jag tillbringat alla sommarlov från min barndom och andra vackra årstider som ön bjuder på. På Gotland har jag mitt andra boende, många underbara barndomsvänner och mina rötter finns djupt rotat i en del av mitt släktträd på ön.
Gotland ger och har alltid gett mig kraft, glädje och mod att vandra vidare på livets stig. Om ni besökt ön hoppas jag att ni fått uppleva den magin. Gotland andas unik karg natur, raukar, långa stränder, kalksten och många härliga soltimmar!
Genom mina produkter i Saras Konst & Betong vill jag återspegla känslan av vad den urkraft naturen kan oss. Kanske du har en magisk plats på jorden som ger dig styrka.
Jag hoppas att mina unika produkter får flytta in i ditt hem och skapa känslan av ro och glädje

Tillverkningsprocessen av mina betongprodukter

Handgjorda produkter av naturmaterialet betong. Jag arbetar med att försöka göra miljömedvetna val i tillverkningsprocessen. Varje produkt skapar jag för hand. Jag blandar vatten och betong för att gjuta i en unik form. Jag gjuter i exakt mått för att inget spill ska slängas. Efter torktid slipas produkterna för hand. Produkterna är impregnerade med miljöprodukten Vattenglas. Vattenglas använde min mormor på den tiden då kylskåp inte var självklart i hus & hem. Hon konserverade ägg i Vattenglas för att de skulle kunna hålla sig färska för bak och matlagning under höst och vintersäsong. Jag impregnerar mina produkter med Vattenglas för att de ska bli vattenresistenta vilket gör att de blir mer tåliga mot vatten. Ett hållbart miljömedvetet produktval.
Produkten packas omsorgsfullt ner i en återvinningsbar kartong och är redo att skickas till dig!
Varmt välkommen att förbi och hämta din beställning direkt hos Saras Konst & Betong.

Tillverkningsprocessen av mina smycken och lyckoänglar

Saras Konst & Betong erbjuder vackra, handgjorda smycken i silver eller guldpläterad metall. Alla smycken är unika i sin design, nickelfria och handgjorda med mycket kärlek och omtanke.
Min filosofi är att alla, ung som gammal, ska ha möjlighet att bära ett vackert, unikt och handgjort smycke till ett bra pris.
Hos Saras Konst & Betong hittar du alltid fri frakt på alla smycken, nyckelringar och lyckoänglar.
Jag erbjuder presentinslagning och om du önskar ett personligt handgjort kort. Skriv i meddelande fältet vid beställning din hälsningstext.
Visa alltid andra och dig själv kärlek, respekt, värme och omtanke!

Alla bilder i webbshoppen är fotograferade och redigerade av mig. Text och layout är också skrivna och skapade av mig.

Varmt välkommen till Saras Konst & Betong!

❤️